ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

Βαρίδι ο Σαμαράς για την ΝΔ

Καθώς ο κόσμος της Δεξιάς γαλουχήθηκε δυο χρόνια τώρα με το να πιστεύει ότι το Μνημονιο είναι προδοσία  και ο ΓΑΠ προδότης, ήταν φυσικό να εντάξει και τον Σαμαρά στην συγκεκριμένη φιλολογία αμέσως μετά την κωλοτούμπα.Ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε και ευάλωτος σε έξωθεν πιέσεις  κάτι που ο χώρος της ελληνική κεντροδεξιάς το θεωρεί έγκλημα καθοσιώσεως Είναι φυσικό τον θεωρεί ακατάλληλο για πρωθυπουργό και πλέον ο ίδιος τραβά το κόμμα κάτω όπως τραβούσε κάτω το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή  στην άλλη όχθη -στην κεντροαριστερά- καταλήγουν ότι ο ΓΑΠ ήταν ανεπαρκής σε πολλαπλό επίπεδο με αποτέλεσμα η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ να λειτουργεί ευεργετικά και ο Βενιζέλος τραβά το κόμμα πάνω.

Βεβαίως αυτή την στιγμή που μιλάμε συντελείται μια αλλαγή στα ακροατήρια όλων των κομμάτων που χάνουν το παραδοσιακό τους κοινό. Αυτή η  πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή θα υποστεί μια “κρυστάλλωση” στην κάλπη η οποία θα πρέπει να θεωρούμε ότι θα μας ακολουθήσει για  κάποια χρόνια.

http://papaioannou.wordpress.com/2012/04/12/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%B4/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: