Σοβαροί Κομμουνιστές αντιδρούν: “Το κόμμα να γίνει παρανάλωμα για το συμφέρον του Λαού”

 

 

 

Κρίση στο Περισσό εξαιτίας της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία όλωντων αριστερών δυνάμεων προκειμένου να χτυπηθεί το Μνημόνιο.

 

 

Aleka Papariga (KKE) at the six party leaders'...

Aleka Papariga (KKE) at the six party leaders' televised debate ahead of the 2009 Greek legislative elections. Ελληνικά: Η Αλέκα Παπαρήγα (ΚΚΕ) στο ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών ενόψει ελληνικών βουλευτικών εκλογών 2009. (Photo credit: Wikipedia)

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαπερνούν τα κομματικά στεγανά  πολλές οργανώσεις τοπικά και σε χώρους δούλειας ετοιμάζονται να εκδώσουν ανακοινώσεις υπερ της συνεργασίας άλλα η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να κρατήσει τα όργανα μακριά από τη λήψη μιας οποιασδήποτε που θα λέει «ναι» στην πρόταση συνεργασίας.

Anniversary

Anniversary (Photo credit: RobW_)

 ”Η Ιστορική χρησιμότητα του ΚΚΕ παύει να υπάρχει για τους Έλληνες πολίτες  εάν τέτοιες ώρες στην πρόταση για κοινή αντιμνημονιακή κάθοδο στις εκλογές και αριστερή πρόταση, αντιπροτείνει στο Ελληνικό λαό να γίνει κουμουνιστής σε ένα απόγευμα μόνο και μόνο για να ψηφίσει το Κόμμα.Το ΚΚΕ μέσω της ηγεσίας τους ζητά από του κομμουνιστές κομματική αυτοθυσία αντί να  γίνει το ίδιο παρανάλωμα για το συμφέρον του Λαού” δηλώνουν σοβαροί κομουνιστές.

Οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα  αφού μπορεί η ηγεσία του ΚΚΕ να απορρίπτει μετά βδελυγμίας ένα ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα στελέχη που βρίσκονται στο  επίπεδο  της κοινωνίας και βιώνουν  Μνημόνιο καθημερινά

 

Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω τα στελέχη που τάσσονται υπέρ της συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων κάνουν λόγο για κρίση.

http://papaioannou.wordpress.com/2012/04/11/%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C/

CPG flag

CPG flag (Photo credit: karpidis)

Enhanced by Zemanta

Greek Communists

Greek Communists (Photo credit: London Permaculture)

 

A KKE sign in Athens, Greece

A KKE sign in Athens, Greece (Photo credit: Wikipedia)

KKE PROTESTING POLICE VIOLENCE

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: