φαλιες

Εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να βρουν τρόπους για να περιορίσουν το διαδίκτυο. Το διαδίκτυο έχει δώσει στους χρήστες του απεριόριστες δυνατότητες για να διαδώσουν πληροφορίες και γνώσεις. Έχει δώσει τις δυνατότητες να σπάσει η παντοδυναμία των πολυεθνικών μέσα από την διακίνηση – sharing αρχείων, ταινιών μουσικών.

Οι πολυεθνικές βλέπουν μέσα από το διαδίκτυο να απειλούνται τα κέρδη τους. Μόνο στις ΗΠΑ υπολογίζεται ότι η μουσική, η κινηματογραφική βιομηχανία και οι εταιρείες παραγωγής προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών χάνουν περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο από τις πωλήσεις των «πειρατικών» εκδοχών και από τη δωρεάν διάδοση αρχείων.

Για αυτό σχεδίασαν την  ACTA.

Από το 2006 διαπραγματεύονται μυστικά, εκπρόσωποι εμπορικών συνδέσμων διαφόρων χωρών, και εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιριών της βιομηχανίας της διασκέδασης και των προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως η SONY, Google, Intel, Dell, News Coorp, Times Warner, business software alliance, αλλά και φαρμακευτικές εταιρίες και εταιρίες βιοτεχνολογίας…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 636 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: