Στρατούλης: Ο Σαμαράς ψεύδεται ασύστολα και σκόπιμα

Στρατούλης: Ο Σαμαράς ψεύδεται ασύστολα και σκόπιμα

Στρατούλης: Ο Σαμαράς ψεύδεται ασύστολα και σκόπιμαΟ πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς στη διακαναλική συνέντευξη του αναφέρθηκε σε εμένα προσωπικά ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ λέγοντας ότι είπα σήμερα το πρωί στο MEGA: «δεν πειράζει ας γίνουν και τρίτες εκλογές, αν δεν προκύψει κυβέρνηση στις 17 Ιουνίου»

Ο Α. Σαμαράς ψεύδεται ασύστολα και σκόπιμα, γιατί, αν του δείξουν το βίντεο της εκπομπής θα διαπιστώσει ότι λέω το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή «δεν πρέπει και δεν θα γίνουν τρίτες εκλογές, γιατί θα προκύψει σίγουρα κυβέρνηση στις 17/6, ανάλογα με το ποιο κόμμα θα έρθει πρώτο.

Αν έρθει πρώτη η ΝΔ θα γίνει με αυτή ως κορμό φιλομνημονιακή κυβέρνηση, που θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μνημόνια ολοκληρώνοντας την οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή του λαού και της χώρας μας.

Εάν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα σχηματιστεί αριστερή αντιμνημονιακή κυβέρνηση με κορμό τον ίδιο, η οποία θα ακυρώσει τα μνημόνια και θα τα αντικαταστήσει με ένα σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.»

Επομένως ο πρόεδρος της ΝΔ αναδεικνύεται εκτός των άλλων σε αρχιερέα της ψευτιάς και της διαστρέβλωσης. Αυτό το κάνει συνειδητά δηλητηριάζοντας την πολιτική ζωή της χώρας για να κρύψει απ’ τον ελληνικό λαό αφενός ότι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι το δεύτερο μνημόνιο που ο ίδιος ψήφισε και δεσμεύτηκε προσωπικά με επιστολή του στην τρόικα να συνεχίσει μετεκλογικά την εφαρμογή του και αφετέρου ότι στο πολιτικό προσωπικό της ΝΔ ανήκουν «στενοί φίλοι και φίλες» του κ. Χριστοφοράκου της SIEMENS και γενικά πρωτεργάτες της διαπλοκής.

Το ψέμα όμως, όπως λέει ο λαός μας, έχει πάντα κοντά πόδια και την Κυριακή η ΝΔ θα πάρει την απάντηση που της ταιριάζει από τον ελληνικό λαό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: