Για να τελειώνουμε: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 7/05/2012 07:36:00 πμ  No comments

Share37

 

 

Η παραπληροφόρηση στη χώρα μας είναι ένα σπορ που ασκείται από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Το κίνητρο φυσικά είναι ο δόλος μιας και προωθούνται, επί πληρωμή λογικά, συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης (που λίγο πολύ είναι η ίδια κάθε φορά).

Όλοι λοιπόν έχουμε ακούσει από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα για το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Και να ήταν βάρος μόνο σε αυτούς; Θα ήταν καλά! Το ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι της Ελλάδας, είναι μία πραγματική παγκόσμια απειλή μιας και αν δεν απολυθούν ορδές εργαζομένων τότε μαντέψτε! Δε θα πάρουμε τη δόση μας και θα χρεοκοπήσουμε. Μαζί με εμάς θα χρεοκοπήσουν και οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, φαινόμενο το οποίο θα επιφέρει ντόμινο σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία με αποτέλεσμα την κατεδάφιση της! Μα φυσικά!

Στον παρακάτω πίνακα διαπιστώνουμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν λιγότεροι από 670.000 στο τέλος του 2011. Δείτε και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα που επιθυμείτε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: